Nuffnang Ads

Kalau Berani Klik Iklan Ni ...!

Apesal Widget

Saturday, June 16, 2012

Skin Pack




Kepada semua pembaca FathiPutera. Hari ini admin berbesar hati ingin memberkenalkan satu laman web yang sering digunakan untuk men"download" Skin Pack . Baiklah bagi yang belum tau Skin Pack, Skin Pack adalah tema yang mengubah hampir semua tampilan pada PC, seperti bootscreen, screen logon,icon, dan lain-lain.



Dan laman webnya ialah ... --> http://www.skinpacks.com/

Mengapa Admin mengatakan laman web ini bagus kerana..... Admin pun banyak menggunakan skin pack daripada laman web ini.. Disini admin sertakan beberapa screenshot daripada laptop Admin..





12 comments:

  1. best2.. lisa dah try.. syuke ! tq tau :)

    ReplyDelete
  2. waaa. sebab lisa buat aku kena buat jugak. aku memang suka tiru lisa pun. haha :) btw, nice !

    ReplyDelete
  3. hahaha. jadi tak ko buat zaza?

    ReplyDelete
  4. wow... nampak sangat cool.. leh try!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads