Nuffnang Ads

Kalau Berani Klik Iklan Ni ...!

Apesal Widget

Sunday, May 20, 2012

Mark Zuckerberg Kahwin


Sorry lambat sehari..! Mark Zuckerberg dan teman wanita lama pelajar med, Priscilla Chan mendapat status utama semalam sebagai pasangan ideal di hari perkahwinan mereka. Ia diraikan Zuck di laman belakang rumah beliau di Palo Alto. Lihat Zuck siap pakai tie...hehe..sebelum tu.. cuba tengok betul-betul hampir setengah juta orang "like"..


Mark mencipta cincin perkahwinan, yang merupakan "ruby yang simple dan menarik," menurut seorang tetamu yang bercakap kepada AP. Kedua-dua telah bersama selama 9 tahun, sejak di Harvard lagi.

Hmm.. Sebagai seorang Billionaire, dia tak kecoh nak kahwin sampai juta-juta habis just buat dekat belakang ruah je bukannya macam kat Malaysia ni. hahaha..

Jom ke profil Mark Zukerberg di SINI

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads