Nuffnang Ads

Kalau Berani Klik Iklan Ni ...!

Apesal Widget

Monday, March 5, 2012

Rakanblog.com Apa Tu ?

Assalamualaikum..

Hari ni FathiPutera bukannya nak menceritakan tentang IT tapi nak menceritakan tentang satu laman web yang sangat berguna kalau nak tambahkan traffic blog dan tambahkan BF Nuffnang .. Laman webnya ialah www.rakanblog.com ....




Antara manfaat rakanblog ialah :-

  1. Memudahkan kita untuk mendapat visitor yang banyak dalam satu-satu masa.
  2. Dapat menaikkan BE Nuffnang ( dah ramai orang visit x kan x de org nak klik iklan kot..? )
  3. Rakanblog adalah tempat terbaik untuk ping entry blog ( selain drpd innit )
  4. Jika orang meminati dan orang like artikel anda , ianya akan tersenarai dalam Most Rated ( lagi ramai lah orang yang akan melawat blog anda.. ) 
NAH JAMU MATA TU DENGAN GAMBAR NI...

kalau nak macam ni daftarlah di rakanblog.com .. ( ataupun klik je gambar tu.. dia akan direct ke rakanblog.com )
                             






HAH.. APA MACAM... TENGOK NI.....
Gambar diambil pada pukul 3:00 pagi..


Apa tunggu lagi.. Jom kita ramai - ramai daftar di rakanblog ( saya dah daftar dah.. ) 

Jangan lupa juga untuk:-

  1. lepas dah register pandai2 lah like fb rakan blog di SINI
  2. Jangan lupa juga untuk letak widget rakanblog ( kita berkongsi artikel lah untuk mendapat lebih trafik. Jangan kedekut untuk memperomosikan org lain punya artikel )
  3. Jangan lupa juga untuk like FathiPutera punya fanpage di SINI


6 comments:

  1. penyertaan telah diterima..ajak lagi kawan2 yg lain untuk join ye..lebih peluang untuk menang.haha..
    lagi satu tips,letak widget rakanblog di tempat yg mudah dilihat..supaya senang dpt exchange trafik drpd visitor yg klik widget tu..

    ReplyDelete
  2. ayat yg jujur...hehehehe.....join..jangan tak join yooo....kekekekeke ^___^

    pomot..pomottt...hehehe

    ReplyDelete
  3. nice entry..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads