Nuffnang Ads

Kalau Berani Klik Iklan Ni ...!

Apesal Widget

Sunday, January 29, 2012

iPad 3?





Walaupun masih berada di bulan Januari 2012, ramai sudah bertanyakan bila iPad 3 mahu keluar? Berapa banyak perubahan yang bakal dilakukan Apple?

Wednesday, January 25, 2012

System of a Down-sad statue REMIX- BY FATHIPUTERA

 System of a Down-sad statue REMIX- BY FATHIPUTERA by Fathi Putera

Choosing the Best Apple iPhone App Development Company

If you are looking for Apple iPhone app development solutions for your business, you need to pick the best developer that you can find. Finding a company to help you with Apple iPhone app development is not a difficult these days. There are plenty of such service providers to be found today. However, if you are looking to leverage the new mobile medium in the best manner possible, you need the best looking apps with the right kind of functionality.

Sunday, January 22, 2012

Kenapa Komputer/PC/Laptop/Netbook Hang?




Kenapa komputer/PC/laptop/netbook hang?(bukan macam cakap orang kedah "awat dengan komputer hang?"). Tapi kenapa komputer/PC/laptop/netbook selalu hang(kaku) secara tiba-tiba bila kita tengah guna buat kerja. Antara sebabnya:


Friday, January 20, 2012

At $400 billion, Apple is worth more than Greece (By CNN Money)





(CNNMoney) -- Apple's value on the stock market briefly rose to $400 billion on Thursday, a record high for what was already the world's most valuable technology company.

5 Cara Menarik Untuk Cari Video Baru di YouTube





Dengan hampir lapan tahun video dimuatnaik setiap hari, memang agak pening nak mencari kandungan yang besar di YouTube. Sekarang ada lima cara yang akan membantu anda menemui klip baru yang hebat - dari video biasa hingga video paling popular.

Laman Perkongsian MegaUpload Telah Ditutup




Jabatan Kehakiman (The Department of Justice, US) mengumumkan bahawa mereka telah menjalankan tindakan utama untuk menutup MegaUpload, laman perkongsian fail yang popular digunakan secara meluas untuk muat turun filem, rancangan televisyen dan perisian secara percuma.

Wednesday, January 18, 2012

10 Tips Melayari Facebook dengan Selamat




10 Tips Melayari Facebook dengan Selamat

Facebook merupakan laman sosial yang semakin mendapat tempat di kalangan masyarakat Malaysia. Fenomena Facebook telah membawa kepada pelbagai kebaikan dan keburukkan kepada penggunanya. Jika digunakan untuk membuat kerja yang berfaedah adalah amat-amat dialukan. Tetapi ada juga yang mengambil kesempatan di atas kemudahan teknologi terkini dengan membuat kerja-kerja yang tidak bermoral.


FACEBOOK DISERANG VIRUS




MENLO PARK - Sebanyak 45,000 akaun pengguna laman sosial, Facebook di Eropah telah diserang virus ramni sehingga menyebabkan mereka terpaksa menukar kata laluan secara serta-merta.

Sunday, January 15, 2012

10 USB Drive Paling Pelik


Nak tengok tak 10 USB Drive paling pelik? Korang mesti bangga punye la kalau guna pendrive-pendrive ni..
Macam jari tu, mesti orang ingat korang ni pembunuh bersiri.

Wednesday, January 4, 2012

Apakah itu ANDROID

kini, semakin ramai rakyat Malaysia yang mampu membeli dan memiliki telefon pintar atau tablet yang menggunakan sistem operasi Android. Mungkin sesetengah anda di luar sana yang masih tidak tahu dan tertanya-tanya apakah itu Android?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ads